Cart 0

Matthias Wengelin

#SWECHAMP

En av Sveriges absolut bäst meriterade cyklister,
med oräkneligt många SM-medaljer och landslags uppdrag

Matthias har hela TUNE-kitet allt ifrån TUNE carbonhjul till flaskställ!

Han kör även alla olika modell av våra OAKLEY!

Matthias Wengelin

Hugo Sandin

En av Sveriges absolut mest lovande cyklister,
med redan flera SM-medaljer och utlands vistelser med fokus på världseliten!

Hugo är ett stort Tune fan och har alltid uppskattat våra grejer!!

Han kör även på våra OAKLEY RadarEV och Sutro!

Annie Söderberg

Fd. Svenska landslaget förbundskapten och profil inom svensk damcykling, Annie åker runt på en Tune kitad Cannondale Scalpel (XC) och en Trigger (enduro)

Annie driver även ett eget företag med inriktning mot personliga träningsupplägg och coachning. Hon delar även med sig av sin träning på https://www.redbull.com/se-en/top-7-pain-for-gain-exercises-for-mtbers

Per Gustafson

Sveriges skönaste målare ifrån Värmland aka. ”mr. Stiffmeister” med en passion för cyklar utöver de vanliga, med fria händer har i igenom åren byggt de grymmaste hojarna allt ifrån mountainbike helstel och fullgung till landsväg och tempoihoj, just nu åker han bla. på en BMC fourstroke AXS och Tune Black burner hjul, BMC Teammachine Sram Red AXS och Tune Schwarzbrenner 45C skyline och Swiftar på en BMC Roadmachine!

Henrik Westberg

Ännu en Värmlänning som förstått de goda i livet och då syftar vi inte på hans Thailand vistelser under vintrarna då han avskyr den svenska kylan utan smaken av komponenter på sin cykel och att han pendlar till jobbet på en BMC Fourstorke 01 ONE AXS!